startpagina  |   wie zijn wij  |     producties  |   sponsors  |   reservatie  |   links    
 

Alle Gekheid op een Stokje
"hilarische komedie "

Auteur:
Derek Benfield

Regisseur:
Frank De Beulehet verhaal

Augustus 1970. Engeland begint gesprekken om toe te treden tot de EEG. In Egypte wordt de Aswandam voltooid. In Amsterdam ontstaan grote onlusten door een slaapverbod op de Dam. De Amerikanen vechten zich nog steeds te pletter in Vietnam,... Allemaal goed en wel, maar... in een Leuvense buitenwijk staat een leuk huisje. Anna en André wonen er gelukkig en wel. Tot Karel op de proppen komt. Al spoedig komt hij er achter dat geen enkele bezoeker het huis van zijn toekomstige schoonouders levend verlaat. Een tv-hersteller ontploft samen met het toestel, de postbode wordt door de hond doodgebeten, de melkboer verdrinkt in de vijver. Karel wordt steeds nerveuzer. Als toekomstig familielid is zijn leven blijkbaar niet in gevaar. Maar als plots ook zijn ouders opduiken, dan vreest hij voor hun leven.

"Alle gekheid op een stokje" is een echte Britse “farce”, een billenkletser in de trant van “No Sex, We’re British” en “Boeing-Boeing”. U mag zich verwachten aan deuren, veel drukdoenerij, verwarrende situaties, een minitieuze timing en enkele speciale effecten.

Een prachtig jaren ’70-decor en dito kostumes zullen mede van de seizoenafsluiter letterlijk een spetter te maken en dat met slechts één doel : u een avond lang lekker veel laten lachen. Gewoon verstand even op nul, u terug laten voeren naar de jaren ’70, zalig onderuit gezakt in het rode pluche van de schouwburg en dan om ter meest en om ter hardst lachen. Geniet ervan!

de acteurs

Anita Cluyts, Frans Pierson, Peter Daniels, Karen Van Keer, Marleen Meulemans, Marie-Rose Wuyckens, Erik Slagmullen, Clem Van Gossum, Chantal Leblanc, Danny Van Zeebroeck, Lien Maes, Tine Wijnants, Patrick Cluyts en Vasco.

speeldata:

Vrijdag 25 april 2003 om 20u
Zaterdag 24 april 2004 om 15u en 20u

locatie:

Stadsschouwburg Leuven© 2005 K.T. De Dijlezonen
e-mail: info@dijlezonen.be | URL: www.dijlezonen.be | website: Johan Vleminckx