Vier op 'n rij
Eén programma, vier stukjes om corona snel te doen vergeten.

Alle dagen heel druk
Anne is een meisje met ADHD. Met haar 5 alter ego’s laat ze zien wat voor moeite het haar kost om alleen maar een boek uit de kast te halen, want zou ze dat boek nu best met haar rechter- of met haar linkerhand nemen? En welk boek zou ze nemen? Misschien het boek vooraan of net dat achteraan? Waar zou dit boek gemaakt zijn? Misschien kan ze wel een toren bouwen met alle boeken, dan moet er geen boek achterblijven! Voor ze het weet, regent het boeken! Die chaos? Dat is haar leven, dat is haar hoofd! Ze wil niemand teleurstellen, maar daarvoor zal ze eerst moeten leren aanvaarden dat ze is, wie ze is!
Met een humoristische knipoog brengt Marianne Kremer ADHD mooi in beeld.
Een stuk voor en door, al dan niet, alle dagen drukke jongeren!

De reisgenoot in quarataine
De Dzippies gaan in staking! Na maanden repeteren waren ze vorig seizoen helemaal klaar om “De reisgenoot” te spelen, toen ons leven plots on hold werd gezet door dat verschrikkelijke virus. En dus willen ze kost wat kost de reisgenoot, vandaag, toch spelen! Maar ze zijn met te weinig! En het podium is te krap! En wat met al die attributen? En wat doen we met snelle kledijwissels zonder kleedsters?
Ze zullen hun creatiefste kant naar boven moeten halen om te slagen in hun missie: u, alsnog, op een veilige manier, meenemen in het verhaal van de reisgenoot!

De lift
Vijf vrouwen die elkaar niet kennen, komen vast te zitten in de lift. Ze zitten opgesloten in een kleine ruimte, met veel te weinig zuurstof, de nachtmerrie van Suzanne, die kampt met claustrofobie en de bijhorende angstaanvallen. Louise dreigt dan weer te laat te komen op een belangrijk sollicitatiegesprek en krijgt het al snel aan de stok met Karin van "Stichting eet mee!" en mama Marta. En dan is er nog Vanessa, onderweg naar haar werk... Iedereen reageert op haar eigen manier en zo ontdekken de dames, op heel korte tijd, heel wat van elkaar. Een humoristische eenakter met een verrassende afloop!

Minoe
Met Minoe nemen de Dzippies u mee naar het huis van de zussen Eufrasie en Angelique en hun, verstrooide huishoudster, Marie. Eufrasie vindt dat het tijd is dat haar zus Angelique haar eigen weg gaat en heeft een afspraakje geregeld met een vooraanstaand Industrieel. Angelique van haar kant heeft in een akkoordje met een dierenhandelaar de “raskat” van Eufrasie verkocht. Wanneer beide heren, tegelijk, hun opwachting maken zorgt dit voor de nodige misverstanden.
Minoe, een hilarisch blijspel in één bedrijf!


AUTEUR       Marianne Kemmer, Bieke Jorissen, Anneke Iseger, Gerdy Deceuninck
REGIE       Bieke Jorissen
CAST       Bonny Humblet, Jane Pittoors, Lisa Vandeweyer, Luna Vleminckx, Pieter-Jan Douchy, Sam Vandenputte, Dorien Schaeken, Liese Schaeken, Wout Schaeken, Matisse Vandeweyer, Ralph Vandeuren, Emiliana Geniesse, Hanne Wilberts, Janthe Cockx, Toon Bartholomé, Femke Wilberts, Janne Tas, Liese Vanhorenbeek
REGIEASSISTENTIE       Chantal Leblanc
LICHT & GELUID       Niels Wilberts, Leen Hauben
DECOR       Tom Vandeweyer, Philippe Mommens, Stany Quintens, Matisse Vandeweyer, Jeannine Vroonen

8 oktober 2021 - 19u
9 oktober 2021 - 15u
9 oktober 2021 - 219u

Wagehuys
Brusselsestraat 68 - 3000 Leuven

klik het beeld om foto's van de productie te zien

RESERVEREN

Online reservatie
1. Bestel het gewenste aantal kaarten
2. U krijgt onmiddellijk een bevestigingse-mail en uitnodiging tot betalen
3. Uw betaling dient ons binnen de drie dagen te bereiken
4. Eén of twee dagen later, zodra wij uw betaling hebben ontvangen en verwerkt, krijgt u een e-mail met daarin uw tickets

Opgelet:
3 dagen voor de eerste voorstelling kan u geen kaarten meer online bestellen.
U kan steeds kaarten aan de kassa verkrijgen. Of voor de zekerheid, bel Chantal 0475 264 231.

Losse kaarten (voorverkoop) = 9 Euro
Losse kaarten (voorverkoop Opendoek-leden) = 8 Euro
Kaarten aan de kassa = 10 Euro

Kansentarief UitPas (20%) beschikbaar