image


startpagina  |   wie zijn wij  |     producties  |   sponsors  |   reservatie  |   links    
 

 

Pijpenstelen
Aan zee. Een hilarische komedie!

Auteur:
Johne Godber

Regisseur:
Gie Beullens

 

Theater Magie speelt deze benefiet. De opbrengst gaat integraal naar een Think Pink project ter bestrijding van borstkanker.

Klik hier om online je stoel te reserveren

Klik hier voor informatie over de sublieme combinatie Pre-Valentijn-diner EN voorstelling (je verlaat de Dijlezonen-site)het verhaal

Jaak en Lies gaan al jaren naar Blankenbergen op reis. Steeds naar hetzelfde pension, naar hetzelfde café, met hetzelfde weer, met dezelfde andere ‘aangespoelden’. Met hun beider volkse karakter komen ze regelmatig in aanvaring met elkaar. Maar eigenlijk kunnen ze niet zonder elkaar.
In deze hilarische komedie kom je alle clichés tegen van waar vakantie, huwelijk en liefde over gaan en deze herkenbaarheid zorgt ervoor dat het iets is dat ‘een ander’ altijd overkomt. Bovendien is het alweer een staaltje van prachtig acteertalent, zodat ook de echte toneelkenner zijn duimen en vingers kan aflikken.

Dit jaar kan u Valentijn een dag eerder laten beginnen en hiermee ook uw liefde voor anderen laten blijken. En breng zeker uw geliefde ook mee. Deze pre-Valentijn-voorstelling helpt ervoor zorgen dat sommige borstkankerpatiënten nog vele Valentijn-avonden kunnen beleven, dankzij de opbrengst van deze voorstelling.
Wees lief en laat die liefde ook gelden voor mensen van wie de toekomst er minder rooskleurig uitziet. U lacht, wij spelen en zij genezen. Iedereen wordt er beter van!


de acteurs

Leen De Vreese, Kris Vanden Driessche.

speeldatum:

Zaterdag 13 februari 2016 om 20u

locatie:

C.C. Wagehuys Leuven
Brusselsestraat 63 - 3000 Leuven
© 2008-2016 K.T. De Dijlezonen
e-mail: info@dijlezonen.be | URL: www.dijlezonen.be | website: Johan Vleminckx