image


startpagina  |   wie zijn wij  |     producties  |   sponsors  |   reservatie  |   links    
 

 

Vijf lesbiennes eten een quiche
Onbezorgde BFF's. Of toch voor even.

Auteur:
Linder Evan en Hobgood Andrew

Regisseur:
Gie Beullens

 het verhaal

Vijf vrouwen. Wie zijn ze? Wat doen ze?

Op een mooie avond in het jaar des Heren 1954 - midden in de koude oorlog - komen de dames van een lokale vrouwenvereniging naar goede jaarlijkse gewoonte samen om hun quiche-ontbijt te nuttigen en de prijs voor de beste quiche uit te reiken.

Net wanneer het ontbijt gaat beginnen, gaat het luchtalarm af. Toch geen atoombom zeker? De dames vluchten de schuilkelder in en realiseren zich snel dat het van hen zal afhangen om, eens de fall-out is verdwenen, de wereld de verfijnde smaak van quiche te leren kennen. Waarschijnlijk hebben zij de laatste quiches ter wereld in hun bezit!

Naarmate het besef indaalt dat ze waarschijnlijk alle vijf weduwe geworden zijn en hun dorpje van de kaart zal zijn geveegd, verandert de dynamiek tussen de dames. Vriendschappen ontstaan en worden vernietigd door de stress van het gebeuren en de dames ontdekken meer van zichzelf en elkaar dan ze ooit hadden kunnen denken.

"Vijf lesbiennes eten een quiche" is een rasechte komedie en zit boordenvol hysterische lachbuien, seksuele toespelingen, gefaalde onderdrukking en smaakvolle ontdekkingen. Een perfecte seizoensopener om uw theatersmaakpapillen warm te maken voor een nieuw toneelseizoen!

Kom en maak deel uit van de vrouwenclub.


de acteurs

Liesa Verbiest, Eline D'Hooge, Hannah Paternoster, Lara Van Audenhoven, Chloé Morioux.

speeldata:

Vrijdag 18 oktober 2019 om 20u
Zaterdag 19 oktober 2019 om 15u en om 20u

locatie:

C.C. Wagehuys Leuven
Brusselsestraat 63 - 3000 Leuven
2008-2019 K.T. De Dijlezonen
e-mail: info@dijlezonen.be | URL: www.dijlezonen.be | website: Johan Vleminckx